Carne De Vită Kung Pao
Kung Pao carne de vită necesită în jurul valorii de 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5. O porție conține 298 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, zahăr, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Kung Pao Zucchini, Carne De Vită Kung Pao, și Carne De Vită Kung Pao.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea din carnea de vită.
Tăiați carnea de vită în cuburi de 3/4 inch. Aruncați carnea de vită, 1 linguriță de ulei, amidonul de porumb și piperul alb într-un vas mediu de sticlă sau plastic. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Încălziți wok sau tigaie de 12 inci la foc mare.
Adăugați 1 lingură din cele 2 linguri de ulei; rotiți wok în partea de acoperire.
Adăugați carne de vită; se prăjește aproximativ 2 minute sau până când carnea de vită se rumeneste.
Scoateți carnea de vită din wok.
Adăugați 1 lingură de ulei rămas; rotiți wok în partea de acoperire.
Adăugați ardei iute, ceapă, ardei gras, usturoi, ghimbir, sos brun, lăstari de bambus și zahăr; se amestecă 1 minut.
Adăugați carne de vită; încălziți.