Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită Indoneziană Rendang (Rendang Sapi). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 74G de grăsime, și un total de 899 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $5.91 pe portie. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de tei kaffir, ardei iute, păstăi de cardamom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Carne De Vită Rendang, Carne De Vită Rendang, și Zaianne ' s Beef Rendang pentru rețete similare.