Carne de vită Hoisin cu sos de ciuperci Shiitake
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați carnea de vită Hoisin cu sos de ciuperci Shiitake. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 460 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ghimbir, vin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Fripturi de muschi de vita cu sos de ciuperci Shiitake, Friptură de flanc cu sos de ciuperci Shiitake, și Saut bass cu sos de ciuperci shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din fripturi.
Combinați sosul hoisin, vinul, ghimbirul și 1 cățel de usturoi într-un vas puțin adânc.
Adăugați fripturile; acoperiți și marinați la frigider 2 ore, întorcând fripturile ocazional.
Combinați apa și ciupercile într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Scoateți ciupercile din tigaie cu o lingură cu fante, rezervând lichid. Aruncați tulpinile de ciuperci; tăiați capacele în sferturi și puneți-le deoparte. Aduceți lichidul de ciuperci la fierbere; gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 5 minute).
Scoateți fripturile din marinată; adăugați marinada la lichidul de ciuperci redus; pus deoparte.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați fripturile pe grătar sau pe tigaia broiler acoperită cu spray de gătit; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Puneți deoparte și păstrați cald.
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci, ceapă verde și 1 cățel de usturoi; saut 2 minute.
Adăugați amestecul de marinadă și gătiți 2 minute.
Tăiați fripturile în diagonală peste cereale în felii subțiri. Aranjați friptura pe fiecare din cele 2 farfurii și acoperiți cu sos de ciuperci.
Se servește cu orez fiert.