Carne De Vită Glazurată

Carne De Vită Glazurată
Carnea de vită cornată glazurată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 7. O porție conține 615 calorii, 43G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 268 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți conserve de caise, zahăr brun, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 88%. Încercați Carne De Vită Glazurată, Carne De Vită Glazurată, și Carne De Vită Glazurată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Puneți carnea de vită în vas și adăugați apă. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și coaceți timp de 2 ore; scurgeți lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-un castron mic combinați conservele de caise, zahărul brun și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
UmărUmăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți amestecul de caise uniform peste carnea de vită cornată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți neacoperit la 350 de grade F (175 grade C) încă 25 până la 30 de minute sau până când carnea este fragedă; ungându-se ocazional cu picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Feliați carnea de vită cornată peste cereale și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții7
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista