Carne De Vită Glazurată
Carnea de vită cornată glazurată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 7. O porție conține 615 calorii, 43G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 268 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți conserve de caise, zahăr brun, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 88%. Încercați Carne De Vită Glazurată, Carne De Vită Glazurată, și Carne De Vită Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit antiaderent.
Puneți carnea de vită în vas și adăugați apă. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și coaceți timp de 2 ore; scurgeți lichidul.
Într-un castron mic combinați conservele de caise, zahărul brun și sosul de soia.
Întindeți amestecul de caise uniform peste carnea de vită cornată.
Coaceți neacoperit la 350 de grade F (175 grade C) încă 25 până la 30 de minute sau până când carnea este fragedă; ungându-se ocazional cu picături de tigaie.
Feliați carnea de vită cornată peste cereale și serviți.