Carne De Vită Garlicky
Carnea de vită Garlicky ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 495 calorii, 40g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,11 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin, pastă de roșii, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Sare dulce Granolan și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel învelit cu carne de vită-aperitivul Perfect pentru iubitorii de carne de vită, Carne De Vită Garlicky Cu Ardei, și Garlicky Hoisin Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Aduceți o oală de apă la fiert, apoi fierbeți ceapa timp de 3 până la 4 minute, scurgeți și răciți. Strângeți Perla ceapa din piei, împingând cu capătul rădăcinii orientat departe de tine.
Se usucă carnea și se presară din belșug cu sare și piper.
Încălziți uleiul, 2 rotații ale tigaiei, într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea și rumeniți uniform peste tot, apoi îndepărtați-o pe o farfurie și coborâți focul la mediu.
Adăugați untul și topiți, apoi adăugați usturoiul și ceapa. Condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand, pana se rumeneste usor, cateva minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 1 minut, apoi se adaugă vinul la deglazare.
Adăugați carnea de vită, stocul și roșiile.
Combinați și prăjiți, acoperite, până la licitație, 2 până la 2 1/2 ore. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Reîncălziți pe plită la foc mediu, amestecând frecvent.
Serviți cu pâinea pentru ștergere și garnisiți cu pătrunjelul.