Carne De Vită Garlicky

Carne De Vită Garlicky
Carnea de vită Garlicky ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 495 calorii, 40g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,11 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin, pastă de roșii, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Sare dulce Granolan și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel învelit cu carne de vită-aperitivul Perfect pentru iubitorii de carne de vită, Carne De Vită Garlicky Cu Ardei, și Garlicky Hoisin Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Aduceți o oală de apă la fiert, apoi fierbeți ceapa timp de 3 până la 4 minute, scurgeți și răciți. Strângeți Perla ceapa din piei, împingând cu capătul rădăcinii orientat departe de tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se usucă carnea și se presară din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Încălziți uleiul, 2 rotații ale tigaiei, într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați carnea și rumeniți uniform peste tot, apoi îndepărtați-o pe o farfurie și coborâți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați untul și topiți, apoi adăugați usturoiul și ceapa. Condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand, pana se rumeneste usor, cateva minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 1 minut, apoi se adaugă vinul la deglazare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați carnea de vită, stocul și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Combinați și prăjiți, acoperite, până la licitație, 2 până la 2 1/2 ore. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Reîncălziți pe plită la foc mediu, amestecând frecvent.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Serviți cu pâinea pentru ștergere și garnisiți cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista