Carne De Vită Filipineză

Carne De Vită Filipineză
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de vită filipineză ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 487 calorii, 30g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $6.15 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți new york strip fripturi, telina, ulei de măsline, și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face asta. Pentru a utiliza ulei ai putea urma acest curs principal cu Vegan Mango Pâine Cu Banane ca un desert. De la pregătire la placa, aceasta reteta nevoie de aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o spoonacular scor de 70% pentru acest fel de mâncare solidă. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea dori, de asemenea, rețete, cum ar fi Carne de vită și Varză se Amestecă Prăji, Carne de vită și Broccoli se Amestecă-Prăji, și Ușor de Vită cu Broccoli și se Amestecă Prăji carne de Vânat.

Instrucțiuni

1
Locul felii de friptură într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură FeliatăFriptură Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se presara amidon de porumb peste carnea felii și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Carne De VităCarne De Vită
3
Bateți sosul de soia și zahărul împreună într-un castron mic până se dizolvă zahărul; se toarnă peste feliile de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se amestecă și marinat în frigider pentru cel puțin 2 ore sau peste noapte.
5
Căldură 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gateste și se amestecă ceapa și usturoiul în ulei fierbinte pana cand se inmoaie, 5 până la 7 minute. Se amestecă sos de stridii într-ceapa și usturoiul; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De StridiiSos De Stridii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se adaugă mazăre verde, mazăre, morcov, telina si ardei gras rosu; gateste și se amestecă până când legumele sunt ușor de licitație, dar încă proaspăt, de la 7 la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Mazăre VerdeMazăre Verde
LegumeLegume
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
MorcovMorcov
țelinățelină
7
Scoateți tigaie de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Căldură 2 linguri de ulei într-o tigaie separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți carnea din marinată, se scutură de orice exces de umiditate; aruncați marinata. Se prăjește carnea de vită felii în ulei fierbinte la gradul dorit de coacere, de la 3 la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Adăugați carnea de vită gătită în amestecul de legume și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
11
Se serveste fierbinte.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista