Carnea de vită fiartă cu șalotă și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 520 calorii, 39G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,28 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, roșii, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Și Ciuperci Fierte, Carne De Vită Fiartă Cu Ciuperci, și Carne de vită fiartă cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți carnea de vită cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
2
Încălziți untul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumeneste bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
4
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se toarnă orice grăsime.
6
Adăugați șalotele în tigaie. Gatiti timp de 10 minute sau pana cand sunt fragede. Se amestecă bulionul, roșiile, oțetul și zahărul și se încălzește la fierbere. Întoarceți carnea de vită în tigaie. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Tomate
Oțet
Stoc
Zahăr
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați morcovii și ciupercile în tigaie. Gatiti timp de 30 de minute sau pana cand carnea de vita este frageda cu furculita si legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ciuperci
Morcov
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Scoateți carnea de vită și legumele din tigaie și păstrați-le la cald. Creșteți căldura la mare. Gatiti timp de 10 minute sau pana cand amestecul de stoc este ingrosat. Întoarceți carnea de vită și legumele în tigaie. Condimentează după dorință.