Carne De Vită Feliată Sacadată
Carnea de vită feliată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 5,48 USD pe porție. O porție conține 554 calorii, 106g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, fum lichid, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Carne De Vită Sacadat, Cowboy Stil Carne De Vită Sacadat, Lao Carne De Vită Sacadat, și Carne De Vită Sacadat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în benzi de 6 - x 1/2 - x 1/4-inch peste Bob.
Combinați ingredientele rămase și turnați peste fâșii de vită; aruncați pentru a acoperi uniform. Se răcește 1 oră.
Acoperiți suportul de sârmă de jos în cuptor cu folie de aluminiu. Agățați fâșii de vită deasupra grătarului de sârmă la o distanță de 1 inch.
Coaceți la 175 (cu ușa întredeschisă) 4 ore sau până când sacadatul este flexibil, dar nu fragil.
Notă: congelați parțial carnea pentru o feliere mai ușoară. Păstrați sacadat într-un recipient etanș.