Carne De Vită Empa
Carne de vită Empa aprox.Adas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,33 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 486 calorii, 12g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. 565 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, cățel de usturoi, ouă fierte tari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Carne De Vită Empanadas, Carne De Vită Empanadas, și Carne De Vită Empanadas.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare ou transversal în 10 felii subțiri.
Gatiti ceapa in ulei de masline intr-o tigaie medie grea la foc mediu, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Adăugați usturoiul, chimenul și oregano și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă carnea de vită și se gătește, rupând bulgări cu o furculiță, până când nu mai este roz, aproximativ 4 minute.
Adăugați stafide, măsline, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și roșii cu suc rezervat, apoi gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul este redus, dar amestecul este încă umed, aproximativ 5 minute.
Se întinde pe o farfurie pentru a se răci.
Preincalziti cuptorul la 200 F cu rack-ul in mijloc.
Așezați o foaie mare de folie de plastic pe o suprafață de lucru umezită (pentru a ajuta la menținerea plasticului pe loc), apoi întindeți un disc empanada pe folie de plastic pentru a măsura aproximativ 6 inci.
Așezați 3 linguri de amestec de carne pe disc și deasupra cu 2 felii de ou. Umeziți marginile discului cu apă și pliați pentru a forma un semicerc, apoi sertizați cu o furculiță. Faceți mai multe empanadas în același mod.
Încălziți uleiul vegetal de 3/4 inch într-o tigaie adâncă de 12 inci la foc mediu până când se înregistrează 360 F pe termometru. Prăjiți empanadas, 2 sau 3 Odată, rotind o dată, până când sunt crocante și aurii, 4 până la 6 minute pe lot.
Transferați într-o tigaie superficială și păstrați-o caldă în cuptor. Returnați uleiul la 360 cm. f între loturi.
Empanadele pot fi periate cu ulei și coapte pe o foaie de copt unsă într-un cuptor de 425 F până devin aurii, aproximativ 10 minute. (Nu vor fi la fel de crocante ca empanadele prăjite.)