Carne De Vită Curried Kabobs
Această rețetă servește 30 și costă 100 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 181 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ardei gras, pene de ananas, pudră de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Curried Kabobs, Carne De Vită Curry Cu Sos De Jad, și Carne De Porc Curried & Orange Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feliile de friptură, ceapa și ardeii într-un vas nemetalic.
Adăugați sos de friptură combinat și pudră de curry; se amestecă pentru a acoperi uniform friptura și legumele. Acoperă. Dați la frigider 1 oră pentru a marina, amestecând ocazional. Între timp, înmuiați frigarui în apă timp de cel puțin 30 min.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scurgeți feliile de friptură și legumele; aruncați marinada. Alternativ, filetați friptura (stil accordian), legumele și ananasul pe frigarui.
Grătare la grătar 8 până la 10 min. sau până când este gătit, întorcându-se ocazional.