Carne de vită cu usturoi Stroganoff

Carne de vită cu usturoi Stroganoff
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Garlic Beef Stroganoff. Această rețetă servește 8 și costă 1,46 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 421 de calorii . Dacă aveți la îndemână brânză cremă, ciuperci, supă cremă condensată de ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei est-europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53% . Rețete similare includ carne de vită Stroganoff cu ciuperci Bella , paste clasice de vită Stroganoff și Easy Weeknight Beef Stroganoff .

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. aragaz lent, dizolvați bulionul în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați supa, ciupercile, ceapa, usturoiul și sosul Worcestershire. Într-o tigaie, rumeniți carnea de vită în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Transferați în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când carnea este fragedă. Se amestecă crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Serviți cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista