Carne de vită cu usturoi

Carne de vită cu usturoi
Carnea de usturoi necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 4 și costă $1.47 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 397 calorii. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită boabe de piper, căței de usturoi, oțet de vin și fustă de vită bine tunsă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Carne de vită și usturoi, Carne De Vită Cu Usturoi, și Enchiladas De Vită Cu Usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un pistil și mortar, zdrobiți boabele de piper și usturoiul cu un vârf de sare până când aveți o pastă netedă, apoi amestecați oțetul. Așezați carnea de vită într-un vas nemetalic, apoi frecați peste tot cu pasta. Se lasă la frigider câteva ore, dar nu mai este.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Pentru a găti, puneți o tigaie la foc foarte fierbinte. Frecați marinada de pe carne, apoi condimentați cu puțină sare. Gatiti carnea pana se carbonizeaza pe fiecare parte aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru rare; dacă tăietura este foarte groasă, poate doriți să o prăjiți într-un cuptor fierbinte timp de 5 minute după ardere. Ridicați pe o placă de tocat, apoi odihniți-vă timp de 5 minute înainte de a sculpta în felii și de a servi cu chipsuri, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista