Carnea de vită cu rubarbă necesită aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 446 calorii, 45g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este perfect pentru Ziua Mamei. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, rubarbă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare sunt Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, Vafe de rubarbă cu sos de rubarbă, și Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, carne de vită brună în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scoateți carnea din tigaie scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se caleste ceapa pana se rumeneste usor. Întoarceți carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați șofran, bulion, apă, suc de lămâie, pătrunjel, mentă, sare și piper; acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc
șofran
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Adăugați apă suplimentară după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Adăugați rubarbă în ultimele 15 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
7
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper