Carne de vită cu mazăre de zăpadă

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită cu mazăre de zăpadă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sherry de gătit, orez, scallions și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 172 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne de vită cu mazăre de zăpadă, Carne De Vită Cu Mazăre De Zăpadă, și Carne De Vită Cu Mazăre De Zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron, amestecați împreună sosul de soia, sherry, amidon de porumb, zahăr brun și ghimbir.
Adăugați carnea de vită într-un castron separat și turnați o treime din lichid deasupra. Salvați restul lichidului. Aruncați carnea de vită și dați deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea (fierul este cel mai bun) la foc mare.
Adăugați mazărea de zăpadă și amestecați timp de 45 de secunde, obținând cât mai multă culoare pe ele.
Lăsați tigaia să se încălzească din nou. Cu clești, adăugați jumătate din amestecul de carne, lăsând cea mai mare parte a marinadei încă în castron.
Întindeți carnea în timp ce o adăugați în tigaie, dar nu amestecați niciun minut bun. (Doriți ca carnea să se rumenească cât mai repede posibil.)
Presărați jumătate de scallions peste carne. Întoarceți carnea pe cealaltă parte și gătiți încă 30 de secunde.
Scoateți pe o placă curată.
Repetați cu cealaltă jumătate a cărnii, lăsând tigaia să se încălzească din nou foarte tare. După răsturnare, adăugați primul platou de carne, lichidul rezervat, ardeiul roșu zdrobit și mazărea de zăpadă. Se amestecă la foc mare timp de 30 de secunde, apoi se stinge focul. Verificați condimentele și adăugați sare numai dacă are nevoie. Amestecul se va îngroșa pe măsură ce stă.
Serviți imediat peste orez.