Carne de vită cu ciuperci și sos de afine
Carnea de vită cu ciuperci și sos de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 918 calorii, 39G de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $ 4.07 pe portie. Un amestec de afine, ciuperci, carne de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma merisoarele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de paine cu afine uscate ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos De Coadă De Vită Peste Mămăligă, Coadă De Vită Prăjită, și Coadă De Vită Piperată În Vin Roșu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Condimentați cozile de vită cu sare și piper. În tigaie, încălziți uleiul până la fumat. Shanks maro pe ambele părți; aruncați uleiul. La foc mediu în tigaie unsă, saut (10 minute) 4 crengute cimbru, frunze de dafin, cățel de usturoi zdrobit, morcov feliat, ceapă tocată, țelină feliată și 2 căni de afine.
Adăugați ciorbă de vită; se fierbe, se fierbe și se degresează.
Așezați gambele și lichidul în oala cu capac; fierbe.
Coaceți (2 ore); îndepărtați gambele. În tigaie saut, topiți untul.
Se adaugă 2 crengute cimbru și eșalotă tocată; saut la foc mediu (2 minute).
Adăugați afine uscate și ciuperci sălbatice. Saut( 6 minute); se amestecă. Se strecoară lichidul în tigaie cu ciuperci și fructe de pădure uscate. Se fierbe la foc mic (4 minute), se stinge focul și se adaugă pătrunjel tocat. Împerechează cu mămăligă.