Carnea de vită cu ciuperci și sos de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 918 calorii, 39G de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $ 4.07 pe portie. Un amestec de afine, ciuperci, carne de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma merisoarele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de paine cu afine uscate ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos De Coadă De Vită Peste Mămăligă, Coadă De Vită Prăjită, și Coadă De Vită Piperată În Vin Roșu.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Condimentați cozile de vită cu sare și piper. În tigaie, încălziți uleiul până la fumat. Shanks maro pe ambele părți; aruncați uleiul. La foc mediu în tigaie unsă, saut (10 minute) 4 crengute cimbru, frunze de dafin, cățel de usturoi zdrobit, morcov feliat, ceapă tocată, țelină feliată și 2 căni de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cuișoare întregi De Usturoi
Carne De Vită
Afine
Frunze De Dafin
Morcov
țelină
Ceapă
Cimbru
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ciorbă de vită; se fierbe, se fierbe și se degresează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
4
Așezați gambele și lichidul în oala cu capac; fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Coaceți (2 ore); îndepărtați gambele. În tigaie saut, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Se adaugă 2 crengute cimbru și eșalotă tocată; saut la foc mediu (2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Cimbru
7
Adăugați afine uscate și ciuperci sălbatice. Saut( 6 minute); se amestecă. Se strecoară lichidul în tigaie cu ciuperci și fructe de pădure uscate. Se fierbe la foc mic (4 minute), se stinge focul și se adaugă pătrunjel tocat. Împerechează cu mămăligă.