Carne de vită cu cinci condimente cu sos de fasole neagră și bok choi
Rețeta se poate face carne de vită cu cinci condimente cu sos de fasole neagră și bok choi în aproximativ 35 de minute. Pentru $6.43 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 424 calorii, 49G de proteine, și 12g de grăsime. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă de la BBC Good Food necesită căței de usturoi, oțet de vin de orez, sos de fasole neagră și ulei de susan. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 97%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bok choi cu sos de stridii și ardei iute, Bok Choy cu sos de fasole neagră, și Shanghai Baby Bok Choy Cu Sos De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Amestecați ingredientele sosului împreună într-o cratiță mică, apoi fierbeți ușor până la fierbinte.
Încălziți o tigaie până când este foarte fierbinte. Frecați cele cinci condimente peste friptură, apoi condimentați cu puțină sare și piper. Prăjiți friptura timp de 2-3 minute pe fiecare parte până când este gătită după bunul plac, apoi lăsați să se odihnească.
Între timp, fierbeți ușor sau aburiți bok sau pak choi timp de 4-5 minute până se ofilesc, dar totuși crocante. Aruncați verdeața în câteva linguri de sos și uleiul de susan.
Tăiați friptura în felii groase.
Se servește pe o farfurie cu o oală mică de sos, verdeața și niște orez aburit.