Carne De Vită Bulgogi Tacos Coreean

Carne De Vită Bulgogi Tacos Coreean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos-urile coreene Bulgogi de vită. O porție conține 236 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați vechea salsa el 'n chunky, sos de soia, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Bulgogi-carne de vită coreeană BBQ, Boluri Bulgogi Din Carne De Vită Coreeană, și Carne De Vită Coreeană (Bulgogi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon, amestecați carnea de vită și ingredientele pentru marinată. Sac de etanșare. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Între timp, în blender, puneți ingrediente picante de salsa. Capac; se amestecă la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă într-un castron mic. Pune deoparte. Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele slaw, cu excepția salatei, până se amestecă bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgeți carnea de vită; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
5
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in tigaie 2-3 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste. Aruncați salata verde în amestecul de slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Spoon carne de vită pe tortilla caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Carne De VităCarne De Vită
7
Stropiți cu salsa picantă și acoperiți cu slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
8
Presărați blaturi cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Coreeană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate17
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista