Carne De Vită-Broccoli
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită-Broccoli ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 469 calorii. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați florete de broccoli pre-tocate, ulei de canolan, sriracha și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne de vită și Broccoli, Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat, și Pui și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor.
În timp ce orezul gătește, combinați 1 lingură de sherry, 1 lingură de sos de soia, zahăr și carne de vită. Se amestecă împreună 1 lingură de sherry, 1 lingură de sos de soia, bulion, amidon de porumb, hoisin și Sriracha.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adauga amestecul de vita; saut 3 minute sau pana se rumeneste.
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Adăugați 1 lingură de ulei rămas în tigaie.
Adăugați ghimbir și usturoi; gatiti 30 de secunde, amestecand constant.
Adăugați broccoli și 1/4 cană de apă; gatiti 1 minut.
Adăugați ceapa; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați amestecul de bulion și amestecul de carne de vită; gatiti 2 minute sau pana cand carnea de vita se incalzeste bine si sosul este usor gros.
Serviți amestecul de vită peste orez.