Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bourguignonne de vită. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 70g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 902 calorii. Pentru $ 6.66 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți ciuperci cu buton, carne de vită, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită), Carne De Vită Bourguignonne, și Bourguignonne de vită cu tăiței de ou.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți un cuptor olandez de 6 până la 8 litri la foc mediu-mare; adăugați slănina și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Îndepărtați cu o lingură pliată pe o farfurie mare, lăsând picăturile în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se usucă carnea de vită cu prosoape de hârtie; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Adăugați carnea de vită în oală într-un singur strat (faceți acest lucru în loturi); căutați timp de 3 până la 5 minute, transformându-se în maro peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați cu o lingură pliată pe farfurie cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Adăugați morcovii și ceapa în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, 7 până la 8 minute. Condimentează cu sare și piper. Între timp, faceți un "buchet garni": legați cimbrul, frunza de dafin, usturoiul, pătrunjelul și țelina împreună cu sfoară (cuibăriți usturoiul în tulpina de țelină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Buchet Garni
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Întoarceți slănina și carnea de vită în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați făina și amestecați câteva minute până când carnea este acoperită. Se amestecă pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Prune Sau Alte Fructe Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Adăugați brandy și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
11
Adăugați vinul roșu; gătiți până se reduce din nou la jumătate, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
12
Adăugați stocul și buchetul garni; aduceți la fierbere scăzută. Se amestecă ușor, apoi se acoperă și se transferă la cuptor; gatiti pana cand carnea este frageda si fiarta, amestecand ocazional, aproximativ 1 ora 30 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Între timp, topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați ceapa perlată și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
15
Adăugați zahărul și 1/4 cană de apă; gătiți până când apa se evaporă și ceapa se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
16
Adăugați ciupercile; gătiți până se înmoaie ușor și auriu, 3 până la 4 minute. Condimentează cu sare și piper; pune tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Scoateți carnea din oală cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
18
Lăsați sosul să stea câteva minute, apoi îndepărtați grăsimea și aruncați-o. Întoarceți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
19
Adăugați ceapa perlată și ciupercile; se încălzește. Condimentează cu sare și piper și garnisește cu pătrunjel. (Pentru o aromă mai bună, Faceți vasul cu o zi înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă