Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bourguignon de vită. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 874 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,69 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, carne de vită, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina nealbită, puteți urma acest fel principal cu Coffeecake Cu Căpșuni ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită bourguignon (B. B. F. bourguignon / B. B. F. la bourguignonne / carne de vită Burgundia), Carne De Vită Bourguignon, și Carne De Vită Bourguignon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
combinați vinul de vită și 4 căței de usturoi și marinați peste noapte (8 ore).într-un cuptor olandez încălziți 2 linguri de ulei de floarea soarelui și amestecați pancetta până când se cripează ușor și se îndepărtează.se adaugă 2 linguri de ulei de masă și se sotează morcovul de ciuperci și țelina cu ienibahar de cuișoare, 4 căței de usturoi și cimbru 5 minute se îndepărtează și se lasă deoparte cu pancetta.scoateți carnea de vită din marinada de vin și puneți marinada de vin deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Roșii Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Combinați făina sare și piper și dragați carnea de vită completely.in cuptorul olandez adaugă 2 linguri de ulei și carne de vită brună (în loturi, dacă este necesar, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar).adăugați legume, pancetta la carnea de vită și amestecați un minut.adăugați marinada de vin răzuind toate bucățile din partea de jos a cuptorului olandez.adăugați pasta de roșii, apa, bulionul de vită, frunza de dafin și puneți-l în cuptorul preîncălzit 325 timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Carne De Vită
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Roșii Tăiate
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se sotează ceapa perlată în unt timp de 3-5 minute și în ultima 1/2 oră se adaugă în Olandeză oven.In o oală separată se fierbe cartofii întregi, 20 de minute se lasă să se răcească și se curăță pielea, se sfărâmă cartoful și se adaugă la cuptorul olandez pentru ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză