Murături super-rapide cu sare și zahăr

Murături super-rapide cu sare și zahăr
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Murăturile super-rapide cu sare și zahăr ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $12.79 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână castraveți kirby, zahăr, foarte ridichi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Murături Cu Sare Și Zahăr, Murături de sare și zahăr, și Murături cu sare și zahăr.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați sarea și zahărul. Aranjați ridichile, daikonul, castraveții și pepenele verde în boluri separate; presărați 1/2 linguriță din amestecul de sare peste fiecare și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Lăsați murăturile să stea timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
3
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista