Carne De Vită Asiatică

Carne De Vită Asiatică
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Friptura asiatică de vită ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 85 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână orez brun, friptură de vită, sos de soia lite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de vită și varză se amestecă, Carne De Vită Mongolă, și Carne de vită și Broccoli.

Instrucțiuni

1
Încălziți tigaia antiaderentă mare și grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă carnea și usturoiul; se prăjește 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CarneCarne
3
Adăugați legume, sos și sos de soia; se prăjește 3 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede și carnea este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Sos De SoiaSos De Soia
CarneCarne
4
Puneți orezul pe platou; se acoperă cu amestec de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate19
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista