Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Friptura asiatică de vită ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 85 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână orez brun, friptură de vită, sos de soia lite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de vită și varză se amestecă, Carne De Vită Mongolă, și Carne de vită și Broccoli.
Instrucțiuni
1
Încălziți tigaia antiaderentă mare și grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adaugă carnea și usturoiul; se prăjește 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Carne
3
Adăugați legume, sos și sos de soia; se prăjește 3 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede și carnea este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos De Soia
Carne
4
Puneți orezul pe platou; se acoperă cu amestec de carne.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.