Carne De Vită

Carne De Vită
Rețeta de carne de vită poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,31 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste Of Home necesită suc de lămâie, piper, sare de țelină și friptură rotundă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Londra Broil, Londra Broil, și Londra Broil.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare resigilabilă, combinați ceapa, sucul de lămâie, uleiul, sarea de usturoi, cimbru, oregano, sare de țelină și piper; adăugați carne de vită. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Scurgeți și aruncați marinada. Friptură de 6 inch. de la căldură timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Se unge cu unt și se întoarce. Se fierbe cu 6 minute mai mult sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP). Poate fi înghețat până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură de filet. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, afine de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o minunată pământie de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotse termină cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista