Carne De Vită
Rețeta de carne de vită poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,31 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste Of Home necesită suc de lămâie, piper, sare de țelină și friptură rotundă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Londra Broil, Londra Broil, și Londra Broil.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare resigilabilă, combinați ceapa, sucul de lămâie, uleiul, sarea de usturoi, cimbru, oregano, sare de țelină și piper; adăugați carne de vită. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 6 ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinada. Friptură de 6 inch. de la căldură timp de 8 minute.
Se unge cu unt și se întoarce. Se fierbe cu 6 minute mai mult sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP). Poate fi înghețat până la 3 luni.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură de filet. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, afine de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o minunată pământie de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotse termină cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!