Carne de porc și fructe Kabobs
Dacă aveți aproximativ 35 de minute pentru a petrece în bucătărie, carne de porc și fructe Kabobs ar putea fi un uimitor fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 426 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți dovlecei, cartofi dulci, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de porc și legume/fructe Kabobs, Cremă de cireșe plăcintă cu fructe Dip cu rainbow Fruit Kabobs, și Kabobs de fructe cu coulis de fructe tropicale.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente.
Se toarnă 1/2 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Între timp, puneți cartofii dulci într-o cratiță; acoperiți cu apă. Acoperiți și aduceți la fierbere. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 8-10 minute; se scurge bine.
Se toarnă marinada rămasă într-o altă pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați cartofi și dovlecei. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți carnea de porc și aruncați marinada.
Scurgeți legumele, rezervând marinada pentru ungere. Pe opt frigarui din lemn metalic sau îmbibat, filetați alternativ carne de porc, cartofi, dovlecei și caise.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grătiți, neacoperit, la foc mediu sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 3 minute, întorcându-se și tăind cu marinada rezervată. Grătiți sau fierbeți 4-5 minute mai mult sau până când carnea curge limpede, întorcându-se și ungând frecvent cu marinată rezervată.