Carne de porc și cârnați Jambalaya

Carne de porc și cârnați Jambalaya
Carne de porc și cârnați Jambalayan este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 678 calorii, 34G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Această rețetă este plăcută de 1822 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână orez, busuioc, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne de porc și cârnați Jambalaya, Cârnați Jambalaya, și Cârnați Jambalaya pentru rețete similare.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Granbazan Eticheta Ambar Albarino
Granbazan Eticheta Ambar Albarino
Culoare aurie palidă, cu reflexe strălucitoare de lămâie spre margine. Mare complexitate olfactivă, reflectând clar caracteristicile varietale cu arome de fructe proaspete însămânțate, ananas, măr verde, lămâie și banană. Umplerea gurii cu o aciditate crocantă. Gust elegant, echilibrat și plăcut.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista