Carne de porc și Ancho Chile Tamales cu sos roșu Mexican
Rețeta de carne de porc și Ancho Chile Tamales cu sos roșu Mexican ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 12 și costă 79 de cenți pe porție. Acest fel principal are 244 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, bulion de pui cu mai puțin sodiu, coji de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne de porc mărunțită în sos Ancho-portocaliu (Chilorio) de la masa mexicană a lui Pati, Tamales De Pollo Con Chile Verde-Verde Chile Pui Tamales, și Verde Chile Carne De Porc Tamales.
Instrucțiuni
1
Așezați cojile de porumb într-un castron mare; acoperiți cu apă. Cojile de greutate în jos cu o cutie; înmuiați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți cojile.
3
Combinați bulionul, cireșele și ancho chile într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la mare timp de 2 minute sau până când cireșele și ancho sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Cireșe
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
4
Combinați amestecul de bulion, ceapa și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un blender; procesați până când amestecul este neted. Rezervați 1/2 cană amestec de bulion; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Bulion
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Așezați amestecul de bulion rămas într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
6
Adăugați carne de porc; sigiliu și marinat în frigider 1 oră, sac de cotitură ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
7
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți carnea de porc din pungă și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
9
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
10
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
11
Lăsați carnea de porc să stea 20 de minute; tăiați carnea de porc cu 2 furculițe. Aruncați carnea de porc mărunțită cu 1/2 cană de amestec de bulion rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Bulion
Carne De Porc
12
Lucrând cu o coajă la un moment dat, așezați aproximativ 3 linguri de aluat de masă de bază în centrul cojii, la aproximativ 1/2 inch de partea superioară a cojii; apăsați aluatul într-un dreptunghi lung de 4 inci pe 3 inci lățime. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de porc pe o parte a aluatului. Folosind coaja de porumb ca ghid, pliați coaja peste tamale, asigurându-vă că acoperiți umplutura cu aluat; pliați încă 1 dată. Îndoiți capătul inferior al cojii sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
Aluat
Porumb
Carne De Porc
13
Așezați tamale, cu cusătura în jos, pe raftul unei tigaie căptușită cu un prosop umed. Repetați procedura cu cojile rămase, aluatul de masă de bază și umplutura. Acoperiți tamalele umplute cu un alt prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
14
Se toarnă 2 căni de apă fierbinte în fundul unei tigaie pentru pui; deasupra cu raftul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
15
Aburi Tamale la 450 timp de 55 de minute, adăugând apă după cum este necesar pentru a menține o adâncime de aproximativ 1/2 inch.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.