Carne de porc înăbușită cu Tomatillos
Carne de porc înăbușită cu Tomatillos ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Pentru 2,67 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 412 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați ardei, bulion de pui, tomate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 61%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tau Cheow Bak with Tomatillos (Carne de porc prăjită cu boabe de soia sărate și Tomatillos), Pui înăbușit cu Tomatillos și Pui înăbușit cu Tomatillos.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică uscată, la foc mediu, prăjiți coriandru și semințele de chimen până când sunt aromate, aproximativ 1-2 minute.
Scoateți din tigaie. Zdrobiți semințele folosind o râșniță de condimente sau un mojar și un pistil; pus deoparte.
Stropiți carnea de porc cu sare și piper. Într-un cuptor olandez, rumeniți friptura în ulei pe toate părțile.
Scoateți și lăsați deoparte.
Adăugați tomate și ceapa în tigaie; se călește până când tomatele sunt fragede și ușor carbonizate.
Adăugați usturoiul și condimentele zdrobite; gătiți încă 1 minut.
Adăugați vinul amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă bulionul și se pune friptura înapoi în tigaie. Se aduce la fierbere. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 3 până la 3-1/2 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Între timp, într-o cratiță mare și grea, aduceți bulionul la fiert. Reduceți căldura la un fierbere ușor; amestecați încet făina de porumb. Gatiti si amestecati cu o lingura de lemn timp de 15-20 de minute sau pana cand mamaliga se ingroasa si se desprinde curat de pe marginile tigaii.
Serviți cu carne de porc.