Carne de porc umplută cu afine și rozmarin
Carnea de porc umplută cu afine și rozmarin este o fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 363 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare de mare, cotlet de porc tăiat în centru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Carne de porc umplută cu afine și rozmarin, File de porc parfumat cu rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port, și Mortadella-carne de porc umplută cu cartofi prăjiți cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți afine într-un castron mic; se toarnă 1/2 cană suc de afine peste fructe de pădure și se înmoaie 10 minute sau până când fructele sunt ușor plumpate.
Scurgeți, dacă este necesar.
Tăiați coapsa de porc cu exces de grăsime; clătiți și uscați. Tăiați 1 capăt al coapsei de porc cu vârful unui cuțit mic pentru a face o incizie de 1/2 inch. Folosiți un oțel ascuțit sau un mâner al unei linguri de lemn pentru a face un tunel în interiorul centrului coapsei de porc.
Combina afine si 1 lingura rozmarin; amestec chestii jos tunel, folosind lingura mâner pentru a împinge prin centru. Dacă mânerul nu este suficient de lung pentru a merge până la capăt, chestii de la ambele capete. Frecați coapsa de porc cu 1 lingură ulei de măsline, rămânând 1 lingură rozmarin, cimbru, sare de mare și piper.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline cu unt într-o tigaie de prăjire grea sau o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu. Sot cotlet de porc, uniform pe toate părțile, 7 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Adăugați portul și restul de 1 cană de suc de afine; aduceți la fierbere scăzută, răzuind orice bucăți maronii din partea de jos a tigaiei.
Coaceți la 350, însăilând de mai multe ori, 40 până la 45 de minute sau până când un termometru de carne introdus în centrul de carne de porc înregistrează 15
Scoateți carnea de porc din cuptor și așezați-o pe platoul de servire.
Lăsați să se odihnească, acoperit slab, 10 până la 15 minute. (Carnea de porc va continua să gătească.)
Scoateți carnea de porc în platoul de servire.
Bateți împreună amidon de porumb și 1 linguriță de tigaie.
Încălziți picăturile de tigaie rămase la foc mediu în tigaie de prăjire grea sau tigaie mare.
Se amestecă amestecul de amidon de porumb. Aduceți la fierbere, amestecând constant; se fierbe 1 minut. Lingurați carnea de porc chiar înainte de servire.