Carne de porc trasă la grătar în stil Carolina

Carolina-stil Slow-Cooker BBQ Tras de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 285 calorii, 31g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul Heinz bbq carolina tangy, paprika, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carolina Stil Aragaz Lent Tras De Carne De Porc, Slow Cooker BBQ tras carne de porc, și Slow-Aragaz Carolina Tras-Carne De Porc Sandwich-Uri.
Instrucțiuni
Așezați carnea într-un aragaz lent pulverizat cu spray de gătit.
Se amestecă ingredientele rămase până se omogenizează; se toarnă peste carne. Acoperiți cu capac.
Gatiti la 8 pana la 10 ore (sau la 4 pana la 5 ore).
Scoateți carnea din aragazul lent; trageți în bucăți. Reveniți la aragazul lent; amestecați pentru a acoperi uniform carnea cu sos.