Carne De Porc Trasă Cu Cidru Dulce Și Tare

Carne De Porc Trasă Cu Cidru Dulce Și Tare
Această rețetă servește 6. O porție conține 211 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă 73 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., carnea de porc trasă cu cidru dulce și tare ar putea fi o extraordinară fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cidru de mere, sos fierbinte, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 16 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slow Cooker Cider a tras carne de porc cu sos de grătar de cidru, Carne de porc trasă pe un grătar cu gaz – nu atât de tare, și Hard cidru de mere tras BBQ Sandwich-uri de pui cu migdale Apple Slaw pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista