Carne de porc thailandeză și tăiței
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc și tăiței Thailandezi. O porție conține 599 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.92 pe portie. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ardei jalapeno, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc thailandeză și tăiței, Taitei de arahide thailandeze cu carne de porc, și Taitei de celofan cu carne de porc și busuioc thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc în congelator aproximativ 10 minute pentru a ușura felierea. Înmuiați tăiței în apă foarte fierbinte până se înmoaie, aproximativ 10 minute; scurgeți. Tăiați tăiței cu foarfece în lungimi mai scurte.
Tăiați carnea de porc congelată transversal în fâșii late de 1/4 inci.
Pureați cilantro, coaja de tei și sucul, ghimbirul, usturoiul, jalapenos, șalotă, sos de pește, zahăr brun și 1 lingură de apă într-un robot de bucătărie până la neted, răzuind procesorul după cum este necesar.
Încălziți 3 linguri ulei de arahide într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați jumătate din amestecul de cilantro și amestecați 1 minut.
Adăugați carnea de porc și amestecați până nu mai este roz, 2 până la 3 minute.
Transferați carnea de porc cu o lingură pliată pe o farfurie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de arahide în tigaie; adăugați fasolea verde și amestecați până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Adăugați tăiței, carnea de porc și 2 linguri din amestecul de cilantro rămas. Gatiti, aruncand cu clesti, pana se incalzeste, aproximativ 2 minute. Se amestecă amestecul de cilantro rămas după gust.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Thai poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Botanica Wines Mary Delany Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Botanica Vinuri Mary Delany Chenin Blanc]()
Botanica Vinuri Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate apetisantă și un miez mineral picant.