Carne de porc thailandeză și tăiței

Carne de porc thailandeză și tăiței
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc și tăiței Thailandezi. O porție conține 599 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.92 pe portie. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ardei jalapeno, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc thailandeză și tăiței, Taitei de arahide thailandeze cu carne de porc, și Taitei de celofan cu carne de porc și busuioc thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc în congelator aproximativ 10 minute pentru a ușura felierea. Înmuiați tăiței în apă foarte fierbinte până se înmoaie, aproximativ 10 minute; scurgeți. Tăiați tăiței cu foarfece în lungimi mai scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
Tăiați carnea de porc congelată transversal în fâșii late de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Pureați cilantro, coaja de tei și sucul, ghimbirul, usturoiul, jalapenos, șalotă, sos de pește, zahăr brun și 1 lingură de apă într-un robot de bucătărie până la neted, răzuind procesorul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Sos De PeșteSos De Pește
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Încălziți 3 linguri ulei de arahide într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați jumătate din amestecul de cilantro și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
6
Adăugați carnea de porc și amestecați până nu mai este roz, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Transferați carnea de porc cu o lingură pliată pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de arahide în tigaie; adăugați fasolea verde și amestecați până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați tăiței, carnea de porc și 2 linguri din amestecul de cilantro rămas. Gatiti, aruncand cu clesti, pana se incalzeste, aproximativ 2 minute. Se amestecă amestecul de cilantro rămas după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Botanica Wines Mary Delany Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Botanica Vinuri Mary Delany Chenin Blanc
Botanica Vinuri Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate apetisantă și un miez mineral picant.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista