Carne de porc Thailandeză lipicioasă

Carne de porc Thailandeză lipicioasă
Rețeta de carne de porc Thailandeză lipicioasă poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru 64 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 240 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Un amestec de coriandru, cățel de usturoi, ardei grași și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Extra Sticky Thai BBQ coaste cu sos de arahide BBQ + dulce Thai Ginger Slaw, Pui Thailandez Lipicios, și Aripi De Pui Thailandeze Lipicioase.

Instrucțiuni

1
Puneți ghimbirul, usturoiul, ardeiul iute, tulpinile de coriandru (sau rădăcina) și creveții într-un robot de bucătărie și bateți într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Încălziți un wok, adăugați uleiul, apoi adăugați pasta. Se prăjește până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați carnea de porc, amestecați bine și prăjiți 5 minute până când este gătită. Se amestecă sosul de pește și zahărul de palmier, apoi se gătește încă 10 minute bune, până când carnea devine lipicioasă, întunecată și caramelizată. Poate fi făcut până la 2 zile înainte, apoi reîncălzit. Se răcește puțin, se acoperă fiecare felie de ananas cu o linguriță de carne de porc lipicioasă și se devorează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Zahăr De PalmierZahăr De Palmier
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista