Carne de porc Thailandeză lipicioasă
Rețeta de carne de porc Thailandeză lipicioasă poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru 64 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 240 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Un amestec de coriandru, cățel de usturoi, ardei grași și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Extra Sticky Thai BBQ coaste cu sos de arahide BBQ + dulce Thai Ginger Slaw, Pui Thailandez Lipicios, și Aripi De Pui Thailandeze Lipicioase.
Instrucțiuni
Puneți ghimbirul, usturoiul, ardeiul iute, tulpinile de coriandru (sau rădăcina) și creveții într-un robot de bucătărie și bateți într-o pastă.
Încălziți un wok, adăugați uleiul, apoi adăugați pasta. Se prăjește până se parfumează.
Adăugați carnea de porc, amestecați bine și prăjiți 5 minute până când este gătită. Se amestecă sosul de pește și zahărul de palmier, apoi se gătește încă 10 minute bune, până când carnea devine lipicioasă, întunecată și caramelizată. Poate fi făcut până la 2 zile înainte, apoi reîncălzit. Se răcește puțin, se acoperă fiecare felie de ananas cu o linguriță de carne de porc lipicioasă și se devorează.