Carne De Porc Tex-Mex
Carnea de porc Tex-Mex ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 271 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 217 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți scorțișoară măcinată, friptură de porc, sos de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent de 3 litri sau mai mare, amestecați sos de roșii, sos de grătar, ceapă, ardei iute verde, pudră de chili, chimen, oregano și scorțișoară.
Puneți carnea de porc în aragazul lent și sosul de lingură pentru a acoperi. carnea.
Acoperiți și gătiți la un nivel scăzut de 8 până la 10 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Scoateți carnea de porc pe o tăietură. Folosind 2 furculițe, trageți carnea în bucăți.
Se toarnă sosul într-un vas de servit; se amestecă coriandru și carne de porc mărunțită.