Carne De Porc " Sloppy Joes
Rețeta a tras carne de porc "Sloppy Joes ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 15 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 62 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul de grătar picant, gustul de murături claussen, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sloppy Chori-Joes (Chorizo Sloppy Joes), Moale Joes (Neglijent Joes Fara Carne Vărul) (Fara Carne Luni), și Meu Neglijent Joe.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati 2 min. sau până când este crocant.
Se amestecă toate ingredientele rămase, cu excepția rulourilor; gatiti 5 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Umpleți rulourile cu amestec de carne chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Carnea de porc trasă funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon