Carne de porc prăjită și topire Provolone
Friptura de porc și topirea Provolonei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,33 USD pe porție. O porție conține 628 calorii, 43G de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, oțet de vin, carne de porc prăjită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptura de porc cu Broccoli rabe și Provolone de la Cutty ' s, Friptură De Vită Și Provolone Panini, și Sandvișuri de vită prăjită cu provolone topit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un robot de bucătărie, combinați pătrunjelul, măslinele, usturoiul, jalapeos și oțetul. Procesați la o pastă grosieră.
Adăugați uleiul de măsline și procesați scurt până se îngroașă. Răzuiește pasta de măsline într-un castron mic și condimentează cu sare și piper.
Întindeți un strat subțire de ketchup pe jumătatea inferioară a rulourilor.
Puneți un sfert din carnea de porc, ceapa feliată și Provolone deasupra. Puneți sandvișurile pe o foaie de copt; coaceți aproximativ 2 minute sau până când Provolona se topește.
Întindeți 2 linguri de pastă de măsline pe jumătățile superioare ale rulourilor. Asamblați sandvișurile, tăiați-le în jumătate și serviți.