Carne De Porc Prăjită Cu Arțar

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc prăjită cu arțar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $6.65 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 115g de proteine, 144g de grăsime, și un total de 1935 calorii. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ghimbir măcinat, carne de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Carne de porc prăjită cu sos de citrice-soia, Spareribs Cu Glazură De Arțar, și Maple prăjită Rack de carne de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță, combinați siropul de arțar, sosul de roșii, oțetul, sucul de lămâie, zahărul brun, usturoiul, ghimbirul și 1 linguriță de sare și piper; se aduce la fierbere. Se fierbe la foc mic timp de 15 minute.
Între timp, așezați fiecare raft de coaste pe o foaie mare de copt cu margini, cu partea cărnoasă în sus și condimentați peste tot cu sare și piper. Prăjiți coastele timp de 30 de minute, mutând tigăile de sus în jos la jumătatea gătitului.
Periați coastele cu o parte din sos și prăjiți-le timp de aproximativ 1 1/2 ore mai mult, perindând cu sosul la fiecare 15 minute și schimbând cratițele ocazional. Dacă sucurile de tigaie încep să ardă, adăugați câteva linguri de apă în Tigăi și răzuiți orice picături caramelizate; ungeți coastele cu picăturile.
Preîncălziți broilerul și poziționați un raft la 8 inci de sursa de căldură. Puneți ambele rafturi de coaste pe 1 foaie de copt, cu carnea în jos și periați cu sosul. Fierbeți coastele timp de 2 până la 3 minute, până când sunt glazurate și ușor cruste. Întoarceți coastele, periați cu orice sos rămas și fierbeți timp de aproximativ 3 minute sau până când sunt glazurate și cruste; transferați pe o suprafață de lucru.
Tăiați între oase, movilați coastele pe un platou și serviți.