Carne De Porc La Grătar

Carne De Porc La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kabobs de porc la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 101G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 745 calorii. Pentru $ 8.1 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de condimente de porc, cotlet de porc, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne De Porc La Grătar, Frigărui De Porc Teriyaki La Grătar, și Carne De Porc Grecească La Grătar.

Instrucțiuni

1
Grătar de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Presărați ambele părți ale fiecărui cotlet de porc cu sare condimentată; tăiați fiecare cotlet în 4 bucăți. Alternativ, filetați bucăți de porc, dovlecei, ciuperci și ardei gras uniform pe patru frigarui metalice de 12 până la 14 inci. Într-un castron mic, combinați conservele și oțetul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Când sunteți gata de grătar, așezați kabobs pe grătar cu gaz la foc mediu sau pe grătar cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Periați cu amestec de conserve. Gatiti 5 minute. Rândul său, kabobs; perie cu amestecul de conserve rămase. Gatiti inca 5 pana la 7 minute sau pana cand carnea de porc nu mai este roz. Dacă doriți, serviți peste orez fiert fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista