Carnea de porc Hoisin și mazărea de zăpadă ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 369 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ardei gras, sos hoisin, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne De Porc Hoisin & Zăpadă Mazăre Se Amestecă Fry, Se amestecă Mielul Hoisin cu caju și mazăre de zăpadă, și Frigarui de pui glazurat Hoisin cu Broccoli si mazare de zapada.
Instrucțiuni
1
Pregătiți tăiței de orez conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Orez
Sare
2
Scurgeți și păstrați cald.
3
Combinați 1 lingură de sos de soia și carne de porc, aruncând pentru a acoperi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Carne De Porc
4
Combinați restul de 1 lingură de sos de soia, bulion, hoisin, amidon de porumb și miere într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sos De Soia
Sos Hoisin
Bulion
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Încălziți 1 lingură de ulei de susan într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați amestecul de porc în tigaie; saut 3 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați 1 linguriță de ulei de susan rămas în tigaie. Se amestecă mazărea, ardeiul gras, ghimbirul și usturoiul; saut 30 de secunde. Întoarceți amestecul de porc în tigaie; se amestecă amestecul de bulion. Se fierbe 2 minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.