Carne de porc glazurată cu muștar și lămâie cu legume prăjite

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc glazurată cu muștar și lămâie cu legume prăjite. Această rețetă servește 8 și costă 3,22 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 361 calorii, 41G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui glazurat cu muștar cu legume prăjite, Legume Rădăcinoase Prăjite Glazurate Cu Muștar De Cidru, și Friptură De Porc Glazurată Cu Muștar.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți dijonul și muștarul din cereale integrale cu coaja de lămâie rasă, cimbru și unt. Puneți deoparte 2 linguri de amestec de muștar. Condimentați carnea de porc cu sare și piper și întindeți restul amestecului de muștar peste tot.
Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 2 ore sau se dă la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, albiți morcovii timp de 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați morcovii într-un castron.
Adăugați șalotele în cratiță și gătiți timp de 4 minute.
Scurgeți și înjumătățiți șalotele pe lungime și adăugați la morcovi.
Adăugați vinul, usturoiul, ardeiul roșu zdrobit, 1/4 cană de bulion și 1 lingură de ulei de măsline în legume și aruncați bine.
Întindeți legumele în jurul marginii unei tigaie de prăjire superficială, așezând șalotele tăiate în jos. Lăsați suficient spațiu în centru pentru carnea de porc.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați coapsele de porc și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe 2 părți, aproximativ 6 minute în total. Cuibărește carnea de porc în legume și prăjește aproximativ 45 de minute. Întoarceți tigaia la 180 de grade, adăugați 1/2 cană din stoc și prăjiți aproximativ 20 de minute mai mult, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 140
Transferați carnea de porc pe o scândură. Prăjiți legumele pe raftul de jos timp de 15 minute mai mult, până când sunt foarte fragede; se transferă într-un castron și se păstrează la cald. Puneți tigaia la foc moderat, adăugați restul de 1/2 cană de stoc și fierbeți timp de aproximativ 1 minut, răzuind bucățile rumenite.
Adăugați oțetul și aduceți la foc mic. De pe foc, amestecați cele 2 linguri de muștar rezervate și condimentați cu sare și piper. Feliați carnea de porc și serviți cu legumele și sosul.