Carne de porc glazurată cu muștar și lămâie cu legume prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc glazurată cu muștar și lămâie cu legume prăjite. Această rețetă servește 8 și costă 3,22 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 361 calorii, 41G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui glazurat cu muștar cu legume prăjite, Legume Rădăcinoase Prăjite Glazurate Cu Muștar De Cidru, și Friptură De Porc Glazurată Cu Muștar.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, bateți dijonul și muștarul din cereale integrale cu coaja de lămâie rasă, cimbru și unt. Puneți deoparte 2 linguri de amestec de muștar. Condimentați carnea de porc cu sare și piper și întindeți restul amestecului de muștar peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Nonpareils Argintii
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 2 ore sau se dă la frigider peste noapte.
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, albiți morcovii timp de 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați morcovii într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați șalotele în cratiță și gătiți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Scurgeți și înjumătățiți șalotele pe lungime și adăugați la morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați vinul, usturoiul, ardeiul roșu zdrobit, 1/4 cană de bulion și 1 lingură de ulei de măsline în legume și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Întindeți legumele în jurul marginii unei tigaie de prăjire superficială, așezând șalotele tăiate în jos. Lăsați suficient spațiu în centru pentru carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Ardei Arbol
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați coapsele de porc și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe 2 părți, aproximativ 6 minute în total. Cuibărește carnea de porc în legume și prăjește aproximativ 45 de minute. Întoarceți tigaia la 180 de grade, adăugați 1/2 cană din stoc și prăjiți aproximativ 20 de minute mai mult, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 140
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Carne De Porc
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Transferați carnea de porc pe o scândură. Prăjiți legumele pe raftul de jos timp de 15 minute mai mult, până când sunt foarte fragede; se transferă într-un castron și se păstrează la cald. Puneți tigaia la foc moderat, adăugați restul de 1/2 cană de stoc și fierbeți timp de aproximativ 1 minut, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Cireșe Confiate Suplimentare
12
Adăugați oțetul și aduceți la foc mic. De pe foc, amestecați cele 2 linguri de muștar rezervate și condimentați cu sare și piper. Feliați carnea de porc și serviți cu legumele și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ