Carne De Porc Fiartă Cu Scorțișoară-Soia

Carnea de porc fiartă cu scorțișoară-soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 333 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Un amestec de vin shaoxing, zahăr brun, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Porc Fiartă Cu Scorțișoară Cu Daikon, Carne De Porc Fiartă Cu Scorțișoară Și Fenicul, și Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mare.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, intorcand frecvent.
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Combinați sosul de soia și următoarele 5 ingrediente (prin anason stelat) în tigaie la foc mediu și amestecați până se dizolvă zahărul. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 2 1/2 ore sau până când carnea de porc este fragedă cu furculița. Aruncați scorțișoara și anasonul. Tăiați carnea în bucăți mari folosind 2 furculițe; aruncați cu sos.