Carne De Porc De Arțar Învelită Cu Slănină

Carne De Porc De Arțar Învelită Cu Slănină
Coapsa de porc de arțar învelită cu slănină este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 561 calorii, 58G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, căței de usturoi, friptură de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Învelit Cu Slănină Cu Cireșe, Delicios! Carne De Porc Învelită Cu Slănină, și Carne De Porc Învelită Cu Slănină De Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele de saramură, cu excepția coapsei de porc, într - o cratiță de 3 până la 4 litri și încălziți la foc mare, amestecând, până când sarea este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă saramură într - o oală adâncă de 4 până la 5 litri; se răcește la temperatura camerei, neacoperit, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați carnea de porc în saramură, asigurându-vă că este complet acoperită de saramură și marinați, acoperită și răcită, 8 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De PorcCarne De Porc
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se usucă carnea de porc (se aruncă saramura) și se îndepărtează corzile, apoi se transferă într-o tigaie. Se amestecă usturoiul, salvia și 1 lingură de sirop într-un castron mic și se freacă peste tot carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SiropSirop
Carne De PorcCarne De Porc
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BolBol
3
Așezați felii de slănină transversal peste coapse, suprapunându-se ușor și trageți capetele de slănină sub coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Prăjiți carnea de porc până când termometrul înregistrează 140 F, aproximativ 1 1/4 ore. Se amestecă împreună 1 lingură de sirop și oțet până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
OțetOțet
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Periați amestecul de oțet peste felii de slănină și continuați să prăjiți carnea de porc până când termometrul înregistrează 150 de metri pătrați, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Friptură De PorcFriptură De Porc
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea în tigaie 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Transferați friptura pe o tăietură cu buza, rezervând sucuri în tigaie și lăsați friptura să stea, neacoperită, în timp ce faceți sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
TigaieTigaie
8
Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și aruncați, apoi transferați jus într-o cratiță mică și aduceți la foc mic. Se amestecă amidonul de porumb și apa și se amestecă în jus. Se fierbe la foc mic, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc și se amestecă siropul de lingură rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
10
Serviți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista