Carne De Porc De Arțar Învelită Cu Slănină
Coapsa de porc de arțar învelită cu slănină este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 561 calorii, 58G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, căței de usturoi, friptură de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Învelit Cu Slănină Cu Cireșe, Delicios! Carne De Porc Învelită Cu Slănină, și Carne De Porc Învelită Cu Slănină De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele de saramură, cu excepția coapsei de porc, într - o cratiță de 3 până la 4 litri și încălziți la foc mare, amestecând, până când sarea este dizolvată.
Se toarnă saramură într - o oală adâncă de 4 până la 5 litri; se răcește la temperatura camerei, neacoperit, aproximativ 2 ore.
Adăugați carnea de porc în saramură, asigurându-vă că este complet acoperită de saramură și marinați, acoperită și răcită, 8 până la 24 de ore.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se usucă carnea de porc (se aruncă saramura) și se îndepărtează corzile, apoi se transferă într-o tigaie. Se amestecă usturoiul, salvia și 1 lingură de sirop într-un castron mic și se freacă peste tot carnea de porc.
Așezați felii de slănină transversal peste coapse, suprapunându-se ușor și trageți capetele de slănină sub coapse.
Prăjiți carnea de porc până când termometrul înregistrează 140 F, aproximativ 1 1/4 ore. Se amestecă împreună 1 lingură de sirop și oțet până se combină.
Periați amestecul de oțet peste felii de slănină și continuați să prăjiți carnea de porc până când termometrul înregistrează 150 de metri pătrați, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea în tigaie 15 minute.
Transferați friptura pe o tăietură cu buza, rezervând sucuri în tigaie și lăsați friptura să stea, neacoperită, în timp ce faceți sos.
Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și aruncați, apoi transferați jus într-o cratiță mică și aduceți la foc mic. Se amestecă amidonul de porumb și apa și se amestecă în jus. Se fierbe la foc mic, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă siropul de lingură rămas.
Serviți carnea de porc cu sos.