Coapsa de porc de arțar învelită cu slănină este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 561 calorii, 58G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, căței de usturoi, friptură de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Învelit Cu Slănină Cu Cireșe, Delicios! Carne De Porc Învelită Cu Slănină, și Carne De Porc Învelită Cu Slănină De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele de saramură, cu excepția coapsei de porc, într - o cratiță de 3 până la 4 litri și încălziți la foc mare, amestecând, până când sarea este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă saramură într - o oală adâncă de 4 până la 5 litri; se răcește la temperatura camerei, neacoperit, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați carnea de porc în saramură, asigurându-vă că este complet acoperită de saramură și marinați, acoperită și răcită, 8 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Carne De Porc
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se usucă carnea de porc (se aruncă saramura) și se îndepărtează corzile, apoi se transferă într-o tigaie. Se amestecă usturoiul, salvia și 1 lingură de sirop într-un castron mic și se freacă peste tot carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Sirop
Carne De Porc
1/2 Crenguță Rozmarin
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Bol
3
Așezați felii de slănină transversal peste coapse, suprapunându-se ușor și trageți capetele de slănină sub coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Prăjiți carnea de porc până când termometrul înregistrează 140 F, aproximativ 1 1/4 ore. Se amestecă împreună 1 lingură de sirop și oțet până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Oțet
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
5
Periați amestecul de oțet peste felii de slănină și continuați să prăjiți carnea de porc până când termometrul înregistrează 150 de metri pătrați, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Friptură De Porc
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea în tigaie 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Transferați friptura pe o tăietură cu buza, rezervând sucuri în tigaie și lăsați friptura să stea, neacoperită, în timp ce faceți sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Tigaie
8
Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și aruncați, apoi transferați jus într-o cratiță mică și aduceți la foc mic. Se amestecă amidonul de porumb și apa și se amestecă în jus. Se fierbe la foc mic, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Tigaie
9
Se ia de pe foc și se amestecă siropul de lingură rămas.