Carne de porc cu vanilie și piper negru

Carne de porc cu vanilie și piper negru
Vanillan și piper negru carne de porc este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 525 calorii, 43G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, țelină, muschi de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până extract de vanillan ai putea urma acest curs principal cu Înghețată Vanillan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sandvișuri cu muschi de porc cu ardei de lămâie cu Aioli de piersici, Cotlet de porc prăjit cu salată de fasole neagră și cartofi dulci, și Friptură de porc dezosată cu sos de piersică-Moscato pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru saramură: într-o cratiță mare, combinați apa, fasolea și semințele de vanilie, bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele și boabele de piper negru. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
SaramurăSaramură
SemințeSemințe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați zahărul și sarea; se amestecă pentru a se dizolva. Opriți focul, apoi răciți-l la temperatura camerei (Acest lucru poate dura aproximativ o oră; puneți-l la frigider pentru a grăbi procesul. Alternativ, puteți fierbe doar 4 căni de apă și apoi adăugați 5 căni de cuburi de gheață).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
4
Când se răcește, turnați soluția de saramură într-un recipient suficient de mare pentru carne de porc și soluție, cum ar fi o tigaie de unică folosință din aluminiu. Acoperiți și refrigerați peste noapte sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Trageți carnea de porc din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie. Încălziți uleiul într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
7
Adăugați carnea de porc în tigaie și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți pe o farfurie.
9
Adăugați 2 linguri de unt în tigaie și reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați merele și țelina. Se condimentează cu sare și se sotează până se rumenesc. Deglazați cu oțet și 1 cană de cidru, răzuind orice bucăți maro. Se amestecă zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
TelinaTelina
OțetOțet
MărMăr
CidruCidru
SareSare
11
Cuibărește coapsele de porc în mere și țelină și toarnă suficient cidru în tigaie pentru a împiedica lucrurile să ardă pe fundul tigaiei, aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
TelinaTelina
MărMăr
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Transferați tigaia în cuptor. Prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în centrul coapsei citește 145 de grade F, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta (carnea de porc va continua să gătească pe măsură ce se odihnește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Între timp, întoarceți tigaia în aragaz la foc mediu. Finalizați sosul adăugând mai mult cidru dacă tigaia este prea uscată. Se amestecă untul rămas și vanilia și piperul negru. Gustați pentru condimente și reajustați, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CondimenteCondimente
VanilieVanilie
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
15
Feliați carnea de porc în felii groase de 1/2 inch. Aranjați pe platou cu merele și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
MărMăr
Carne De PorcCarne De Porc
16
Stropiți sosul peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În25 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista