Carne de porc cu sos de caise

Carne de porc cu sos de caise
Rețeta Carne de porc cu sos de caise se poate face în aproximativ 40 de minute. O porție conține 551 de calorii, 63 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 3,38 USD per porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și cumpărați suc de lămâie, ketchup, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotletele de porc sau Coastele de porc cu sos de ananas de caise, Cotletele de porc sau coastele de porc cu sos de ananas și caise și Cotletele de porc cu sos de caise.

Instrucțiuni

1
Puneți muschii pe un gratar într-o tavă de prăjire mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2
Coaceți, descoperit, la 450° timp de 30-35 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 160°. Între timp, într-o cratiță, combinați ingredientele rămase. Gatiti si amestecati pana se incalzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Tăiați carnea de porc; serviți 1-1/2 kilograme cu sosul de caise. Puneți la frigider sau congelați carnea de porc rămasă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista