Carne de porc cu sos de caise
Rețeta Carne de porc cu sos de caise se poate face în aproximativ 40 de minute. O porție conține 551 de calorii, 63 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 3,38 USD per porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și cumpărați suc de lămâie, ketchup, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotletele de porc sau Coastele de porc cu sos de ananas de caise, Cotletele de porc sau coastele de porc cu sos de ananas și caise și Cotletele de porc cu sos de caise.
Instrucțiuni
Puneți muschii pe un gratar într-o tavă de prăjire mică.
Coaceți, descoperit, la 450° timp de 30-35 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 160°. Între timp, într-o cratiță, combinați ingredientele rămase. Gatiti si amestecati pana se incalzesc.
Tăiați carnea de porc; serviți 1-1/2 kilograme cu sosul de caise. Puneți la frigider sau congelați carnea de porc rămasă pentru o altă utilizare.