Carne De Porc Cu Scorțișoară De Mere
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc cu scorțișoară de mere ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 323 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, piper, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de carne de porc cu mere de scorțișoară, Cotlet De Porc Cu Mere, și Carne De Porc Prăjită Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se presară friptura cu sare și piper. Într-o tigaie mare, prăjiți maro în ulei pe toate părțile; se răcește ușor. Cu un cuțit de paring, tăiați aproximativ șaisprezece 3-in.- adânc fante în părți de friptură; introduceți o felie de mere în fiecare fantă.
Puneți jumătate din merele rămase într-un 4-qt. aragaz lent.
Puneți friptura peste mere.
Stropiți cu miere; deasupra cu ceapa și merele rămase.
Se presară cu scorțișoară.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Îndepărtați amestecul de porc și mere; păstrați cald.
Transferați sucurile de gătit într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gătiți până când lichidul este redus la jumătate.
Se servește cu amestec de porc și mere.
Se presară cu pătrunjel, dacă se dorește.