Carne de porc cu piersică și Salsa de fasole neagră

Carne de porc cu piersică și Salsa de fasole neagră
Carne de porc cu piersici și Salsa de fasole neagră ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați salsa, făină de porumb, fasole; scurgeți și rezervați lichid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare sunt Chipotle-filet de porc marinat cu Salsa de fasole neagră, Chili de fasole neagră cu carne de porc crocantă și Salsa Poblano, și Fasole Neagră Și Salsa De Mazăre Cu Ochi Negri.

Instrucțiuni

1
Condimentați carnea de porc cubată cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Așezați carnea într-o pungă mare de plastic cu făina de porumb. Se agită bine pentru a acoperi carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați carnea acoperită în tigaie și sotati timp de 5 până la 10 minute sau până se rumenesc. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă berea, salsa, piersicile și fasolea cu 2 linguri de lichid rezervat. Se amestecă bine și se fierbe timp de 15 până la 20 de minute. Se amestecă coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Dientes De AjoDientes De Ajo
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista