Carne de porc cu piersică și Salsa de fasole neagră

Carne de porc cu piersici și Salsa de fasole neagră ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați salsa, făină de porumb, fasole; scurgeți și rezervați lichid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare sunt Chipotle-filet de porc marinat cu Salsa de fasole neagră, Chili de fasole neagră cu carne de porc crocantă și Salsa Poblano, și Fasole Neagră Și Salsa De Mazăre Cu Ochi Negri.
Instrucțiuni
Condimentați carnea de porc cubată cu sare și piper după gust.
Așezați carnea într-o pungă mare de plastic cu făina de porumb. Se agită bine pentru a acoperi carnea.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Așezați carnea acoperită în tigaie și sotati timp de 5 până la 10 minute sau până se rumenesc. Reduceți căldura la mediu.
Se toarnă berea, salsa, piersicile și fasolea cu 2 linguri de lichid rezervat. Se amestecă bine și se fierbe timp de 15 până la 20 de minute. Se amestecă coriandrul.