Carne de porc cu piersică și Salsa de fasole neagră

Carne de porc cu piersică și Salsa de fasole neagră
Carne de porc cu piersici și Salsa de fasole neagră ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați salsa, făină de porumb, fasole; scurgeți și rezervați lichid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare sunt Chipotle-filet de porc marinat cu Salsa de fasole neagră, Chili de fasole neagră cu carne de porc crocantă și Salsa Poblano, și Fasole Neagră Și Salsa De Mazăre Cu Ochi Negri.

Instrucțiuni

1
Condimentați carnea de porc cubată cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Așezați carnea într-o pungă mare de plastic cu făina de porumb. Se agită bine pentru a acoperi carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați carnea acoperită în tigaie și sotati timp de 5 până la 10 minute sau până se rumenesc. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă berea, salsa, piersicile și fasolea cu 2 linguri de lichid rezervat. Se amestecă bine și se fierbe timp de 15 până la 20 de minute. Se amestecă coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista