Carne De Porc Cu Piersici Și Muștar

Carne De Porc Cu Piersici Și Muștar
Carnea de porc cu piersici și muștar este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 485 calorii, 37g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, sare, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Rozmarin-Muștar De Porc Cu Piersici, Carne de porc frecată cu muștar cu sos de mure-muștar și cartofi prăjiți la cuptor, și Piersici și carne de porc la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru carnea de porc: Preîncălziți cuptorul la 175 F. pe o farfurie, amestecați făina, sarea și piperul. Bateți ouăle într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Întindeți panko pe o a doua farfurie.Lucrând cu 1 cotlet de porc la un moment dat, dragați făina condimentată, înmuiați-o în ou, apoi acoperiți-o în panko, apăsând ferm pentru a adera. Repetați până când toate Cotletele de porc sunt breaded.In o tigaie mare de saut, încălziți uleiul la foc mare până când ajunge la 375 de F. coborâți cu grijă 2 cotlete în ulei și prăjiți timp de 2 minute, până se rumenesc. Întoarceți și prăjiți încă 2 minute, până când cealaltă parte este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți carnea de porc din ulei și transferați-o într-un suport de copt din cuptor pentru a se încălzi până când Cotletele de porc rămase sunt fierte.Pentru compot: într-un castron mare, amestecați piersicile, muștarul, sarea și pătrunjelul.Pentru servire: acoperiți fiecare cotlet cu compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
CompotCompot
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Serviți imediat.Mai multe rețete de porc pe Food Republic:burtă de porc condimentată cu Rețetă de salată de fenicul și roșii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Carne de porc
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Cotlete Cu Ceapă Perlată Murată Și Rețetă De Pancetta
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
7
Rețeta de cartofi prăjiți de porc a lui Zakary Pelaccio
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista