Carne De Porc Cu Piersici Și Muștar

Carne De Porc Cu Piersici Și Muștar
Carnea de porc cu piersici și muștar este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 485 calorii, 37g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, sare, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Rozmarin-Muștar De Porc Cu Piersici, Carne de porc frecată cu muștar cu sos de mure-muștar și cartofi prăjiți la cuptor, și Piersici și carne de porc la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru carnea de porc: Preîncălziți cuptorul la 175 F. pe o farfurie, amestecați făina, sarea și piperul. Bateți ouăle într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Întindeți panko pe o a doua farfurie.Lucrând cu 1 cotlet de porc la un moment dat, dragați făina condimentată, înmuiați-o în ou, apoi acoperiți-o în panko, apăsând ferm pentru a adera. Repetați până când toate Cotletele de porc sunt breaded.In o tigaie mare de saut, încălziți uleiul la foc mare până când ajunge la 375 de F. coborâți cu grijă 2 cotlete în ulei și prăjiți timp de 2 minute, până se rumenesc. Întoarceți și prăjiți încă 2 minute, până când cealaltă parte este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Scoateți carnea de porc din ulei și transferați-o într-un suport de copt din cuptor pentru a se încălzi până când Cotletele de porc rămase sunt fierte.Pentru compot: într-un castron mare, amestecați piersicile, muștarul, sarea și pătrunjelul.Pentru servire: acoperiți fiecare cotlet cu compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CompotCompot
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Serviți imediat.Mai multe rețete de porc pe Food Republic:burtă de porc condimentată cu Rețetă de salată de fenicul și roșii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Carne de porc
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Cotlete Cu Ceapă Perlată Murată Și Rețetă De Pancetta
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
7
Rețeta de cartofi prăjiți de porc a lui Zakary Pelaccio
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista