Carne De Porc Cu Piersici Și Muștar

Carnea de porc cu piersici și muștar este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 485 calorii, 37g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, sare, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Rozmarin-Muștar De Porc Cu Piersici, Carne de porc frecată cu muștar cu sos de mure-muștar și cartofi prăjiți la cuptor, și Piersici și carne de porc la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru carnea de porc: Preîncălziți cuptorul la 175 F. pe o farfurie, amestecați făina, sarea și piperul. Bateți ouăle într-un vas puțin adânc.
Întindeți panko pe o a doua farfurie.Lucrând cu 1 cotlet de porc la un moment dat, dragați făina condimentată, înmuiați-o în ou, apoi acoperiți-o în panko, apăsând ferm pentru a adera. Repetați până când toate Cotletele de porc sunt breaded.In o tigaie mare de saut, încălziți uleiul la foc mare până când ajunge la 375 de F. coborâți cu grijă 2 cotlete în ulei și prăjiți timp de 2 minute, până se rumenesc. Întoarceți și prăjiți încă 2 minute, până când cealaltă parte este aurie.
Scoateți carnea de porc din ulei și transferați-o într-un suport de copt din cuptor pentru a se încălzi până când Cotletele de porc rămase sunt fierte.Pentru compot: într-un castron mare, amestecați piersicile, muștarul, sarea și pătrunjelul.Pentru servire: acoperiți fiecare cotlet cu compot.
Serviți imediat.Mai multe rețete de porc pe Food Republic:burtă de porc condimentată cu Rețetă de salată de fenicul și roșii
Cotlete Cu Ceapă Perlată Murată Și Rețetă De Pancetta
Rețeta de cartofi prăjiți de porc a lui Zakary Pelaccio