Carnea de porc cu mere, slănină și varză murată este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 455 calorii, 44G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, conserve de caise, sfoară de bucătărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Umăr De Porc Cu Varză Murată Și Mere, Crock Pot filet de porc cu mere și varză murată, și Friptură de porc cu mere de varză și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați pielea grasă și argintie din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
2
Presărați carnea de porc cu sare kosher și piper. Înfășurați partea superioară și părțile laterale de carne de porc cu pancetta. Legați cu șnur de bucătărie, fixându-vă la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
3
Gatiti carnea de porc in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu, intorcand ocazional, 15 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți din tigaie, rezervând picături în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați ceapa tăiată în sferturi și următoarele 4 ingrediente într-un 6-qt. aragaz lent; blat cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
6
Adăugați bere la picăturile rezervate în tigaie și gătiți la foc mediu 8 minute sau până când lichidul este redus la jumătate, amestecând pentru a slăbi bucățile maro de pe fundul tigaiei. Se amestecă muștarul și se toarnă peste carne de porc. Acoperiți și gătiți la maxim 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Bere
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Curățați 2 mere și tăiați-le în pene mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
8
Adăugați pene de mere, varză murată și varză la aragazul lent; acoperiți și gătiți încă 1 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 150 și merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Acră
Varză
Măr
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Aragaz Lent
9
Tăiați mărul rămas necojit în fâșii subțiri și aruncați cu pătrunjel și suc de lămâie. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Pătrunjel
Măr
10
Combinați conservele și bulionul într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu, amestecând des, 4 până la 5 minute sau până se topesc și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Periați carnea de porc cu amestec de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Carne De Porc
12
Tăiați carnea de porc în felii și serviți cu amestec de ceapă, amestec de mere-pătrunjel și muștar Dijon suplimentar.