Carne de porc cu mere, slănină și varză murată

Carne de porc cu mere, slănină și varză murată
Carnea de porc cu mere, slănină și varză murată este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 455 calorii, 44G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, conserve de caise, sfoară de bucătărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Umăr De Porc Cu Varză Murată Și Mere, Crock Pot filet de porc cu mere și varză murată, și Friptură de porc cu mere de varză și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pielea grasă și argintie din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Presărați carnea de porc cu sare kosher și piper. Înfășurați partea superioară și părțile laterale de carne de porc cu pancetta. Legați cu șnur de bucătărie, fixându-vă la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Gatiti carnea de porc in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu, intorcand ocazional, 15 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie, rezervând picături în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați ceapa tăiată în sferturi și următoarele 4 ingrediente într-un 6-qt. aragaz lent; blat cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
6
Adăugați bere la picăturile rezervate în tigaie și gătiți la foc mediu 8 minute sau până când lichidul este redus la jumătate, amestecând pentru a slăbi bucățile maro de pe fundul tigaiei. Se amestecă muștarul și se toarnă peste carne de porc. Acoperiți și gătiți la maxim 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
BereBere
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Curățați 2 mere și tăiați-le în pene mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
8
Adăugați pene de mere, varză murată și varză la aragazul lent; acoperiți și gătiți încă 1 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 150 și merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
VarzăVarză
MărMăr
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Aragaz LentAragaz Lent
9
Tăiați mărul rămas necojit în fâșii subțiri și aruncați cu pătrunjel și suc de lămâie. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
MărMăr
10
Combinați conservele și bulionul într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu, amestecând des, 4 până la 5 minute sau până se topesc și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Periați carnea de porc cu amestec de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Carne De PorcCarne De Porc
12
Tăiați carnea de porc în felii și serviți cu amestec de ceapă, amestec de mere-pătrunjel și muștar Dijon suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
PătrunjelPătrunjel
MărMăr
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista