Carne De Porc Cu Mazăre De Zahăr
Carnea de porc cu mazăre de zahăr ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,87 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 311 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, oțet distilat, mazăre de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 88%. Încercați Se prăjește carnea de porc cu mazăre de zahăr și caju, Se prăjește carnea de porc cu mazăre de zahăr și caju, și Se prăjește carnea de porc cu sparanghel și mazăre de zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă, amestecați carnea de porc și usturoiul în ulei fierbinte timp de 6 minute sau până când carnea nu mai este roz.
Scoateți din tigaie. În aceeași tigaie, gătiți mazărea în sos de soia, oțet, melasă, ghimbir și fulgi de ardei roșu timp de 4 minute sau până când mazărea este crocantă. Întoarceți carnea de porc în tigaie; gatiti timp de 3 minute sau pana cand este glazurat.