Carne de porc cu aragaz lent și varză murată cu mere

Carne de porc cu aragaz lent și varză murată cu mere
Carnea de porc cu aragaz lent și varza murată cu mere este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție conține 309 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Dacă aveți mere tarte, ceapă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlete de porc cu aragaz lent cu varză murată și mere – un fel de mâncare de Anul Nou Amish, Bratwurst cu aragaz lent cu varză murată și mere, și Aragaz lent varză murată și cârnați cu mere și cartofi.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Cotlet de porc brun în tigaie fierbinte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scurgere.
3
Aranjați merele și ceapa în fundul unui aragaz lent; deasupra cu cotlet de porc rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi fundul vasului de gătit lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Gatiti la foc mare timp de 3 ore (sau la foc mic timp de 6 ore).
6
Adăugați varză murată și semințe de fenicul în amestecul de cotlet de porc. Gatiti inca 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista