Carne de porc cu aragaz lent și varză murată cu mere

Carnea de porc cu aragaz lent și varza murată cu mere este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție conține 309 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Dacă aveți mere tarte, ceapă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlete de porc cu aragaz lent cu varză murată și mere – un fel de mâncare de Anul Nou Amish, Bratwurst cu aragaz lent cu varză murată și mere, și Aragaz lent varză murată și cârnați cu mere și cartofi.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Cotlet de porc brun în tigaie fierbinte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Aranjați merele și ceapa în fundul unui aragaz lent; deasupra cu cotlet de porc rumenit.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi fundul vasului de gătit lent.
Gatiti la foc mare timp de 3 ore (sau la foc mic timp de 6 ore).
Adăugați varză murată și semințe de fenicul în amestecul de cotlet de porc. Gatiti inca 1 ora.