Carne de porc cu aragaz lent și cartofi cu rozmarin

Carnea de porc cu aragaz lent și cartofii cu rozmarin este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 372 calorii, 53G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 115 fani. Un amestec de morcovi tăiați pentru bebeluși, sare, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Aragaz Lent Rozmarin Usturoi Piure De Cartofi, Slow Cooker Carne de porc friptură de vârf cu cartofi roșii, și Slow Cooker Creamy Ranch cotlet de porc și cartofi.
Instrucțiuni
Aranjați cartofii și morcovii în jurul marginii exterioare în aragazul lent de 4 până la 6 litri.
Dacă friptura de porc vine în plasă sau este legată, nu îndepărtați.
Se amestecă muștar, rozmarin, cimbru, sare și piper într-un castron mic; se întinde uniform peste carnea de porc.
Așezați carnea de porc în aragaz lent (se va suprapune ușor legumele).
Presărați ceapa peste carnea de porc.
Se toarnă bulionul uniform peste carne de porc și legume.
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore.
Scoateți carnea de porc și legumele din aragaz, folosind lingura cu fante.
Așezați carnea de porc pe scândură; îndepărtați plasa sau corzile. Felie de porc. Pentru a servi, sucuri de lingură de la aragaz peste carne de porc și legume.